ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ERIMA

Είστε έμπορος αθλητικών ειδών ή έχετε κατάστημα μόδας; Γίνετε συνεργάτης της Erima και αναπτύξτε την επιχείρησή σας. Είτε χρειάζεστε επαγγελματικό αθλητικό ρουχισμό, είτε τα κορυφαία μας ποδοσφαιρικά είδη, είτε ηλεκτρονικά καταστήματα συλλόγων ή υλικό μάρκετινγκ για την προσέλκυση νέων πελατών – θα είμαστε δίπλα σας. Η διεθνής εμπορική ομάδα της Erima είναι πρόθυμη να συζητήσει μαζί σας για ελκυστικές ευκαιρίες συνεργασίας. Ας επεκτείνουμε μαζί την επιχείρησή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ERIMA;

Ως παραδοσιακή εταιρεία, υποστηρίζουμε επίσης μικρότερους τοπικούς συλλόγους εκτός από τους χορηγικούς μας συνεργάτες. Είτε πρόκειται για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, για επαγγελματικό πρωτάθλημα, είτε για σύλλογο στίβου ή κάποια εταιρική εκδήλωση – η ERIMA είναι μαζί σας: με συμβουλές, προσφορές και άλλες πολλές υπηρεσίες. Μαζί μας όλοι είναι επαγγελματίες.

ERIMA ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Το σπίτι μας: Στο σύγχρονο κέντρο logistics της ERIMA, πάνω από 3.5 εκατομμύρια προϊόντα αποθηκεύονται σε περισσότερα από 20.000 m2 γης για εσάς και την ομάδα σας. Διαχειριζόμαστε έως και 50.000 προϊόντα καθημερινά, καθώς το υπερσύγχρονο τεχνολογικά σύστημα της αποθήκης μας διασφαλίζει αυτό για το οποίο είμαστε γνωστοί: εξαιρετική ικανότητα παράδοσης, συνέπεια και ταχύτητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Περισσότερα από 3.5 εκατομμύρια προϊόντα βρίσκονται πάντα σε απόθεμα στη κεντρική μας αποθήκη και είναι έτοιμα προς αποστολή. Ακόμα και για μαζικές παραγγελίες μεγάλων ποσοτήτων, όλα τα είδη μας είναι διαθέσιμα για άμεση παράδοση.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Οι σύλλογοι και οι ομάδες αλλάζουν ρουχισμό και αξεσουάρ συνεχώς και χρειάζονται έναν προμηθευτή αθλητικού υλικού και εξοπλισμού που θα είναι πάντα δίπλα τους. Όλες οι σειρές των προϊόντων μας είναι διαθέσιμες για τέσσερα χρόνια και έτοιμες να αποσταλούν ανά πάσα στιγμή.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1900

Όταν πρόκειται για τον αθλητισμό, τα πράγματα μπορεί μερικές φορές να γίνουν δύσκολα. Γιαυτό δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την αντοχή των αθλητικών μας ειδών.

Η ERIMA ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ

Θέλετε να κάνετε περισσότερες ερωτήσεις; Θα θέλατε να προγραμματίσουμε μια μη δεσμευτική συνάντηση; Θα θέλατε να σας κάνουμε μία αποκλειστική προσφορά ή θέλετε να κάνετε απευθείας μια παραγγελία; Ελάτε σε επαφή μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας – θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Γίνετε συνεργάτης!

 Διαβάστε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.